欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-18 21:05:54

智利使馆加签(检测报告)广西

价格  ¥1698.00起

智利使馆加签(检测报告)广西

出单需要的时间是:10个工作日左右

出单地点是:北京-上海-广州等地

需要营业执照副本一份

智利.jpg

Op 16 september 2021 kwamen de ministers van buitenlandse zaken van rusland, china, pakistan en iran bijeen in de marge van de topontmoeting van de upo en de jihad om de situatie in afghanistan te bespreken.


De ministers van buitenlandse zaken hebben bevestigd dat de vier zich zullen inzetten voor vrede, veiligheid en stabiliteit in afghanistan en de regio.


De ministers van buitenlandse zaken benadrukten dat de soevereiniteit, de onafhankelijkheid en de territoriale integriteit van afghanistan moeten worden geeerbiedigd, dat de grondbeginselen van "door de mens geleid en in handen van de mens" ten uitvoer moeten worden gelegd en dat het recht van het afghaanse volk om vrede en vrede na te streven en welvaart te ontwikkelen moet worden gewaarborgd.



De ministers van buitenlandse zaken hebben benadrukt dat zij contact moeten opnemen met de landen die in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor de sociaal-economische wederopbouw van afghanistan na het conflict, en dat deze landen afghanistan de broodnodige economische, levens - en humanitaire hulp moeten bieden.