欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-15 20:02:09

土耳其领事认证委托书(漳州)

价格  ¥1667.00起

土耳其领事认证委托书(漳州)

目前,在我国办理涉外文件的领事认证还需要先到外交部或其授权机构办理认证,确认我国公证机关或某些特定机关的签章属实,然后送到使领馆办理领事认证。

Op dit moment vereist de consulaire accreditatie van buitenlandse documenten in ons land ook een accreditatie bij het ministerie van buitenlandse zaken of zijn bevoegde instanties, bevestiging van de echtheid van de apostille van onze notariele autoriteiten of van bepaalde specifieke organen, en verzending naar de ambassade of consulaat voor consulaire accreditatie.

由于出口企业的使领馆不在同一地区,不同国`家的使领馆又有不同的要求。给我国出口企业办理领事认证带来诸多不便。

Aangezien de ambassades en consulaten van de exporterende onderneming niet in hetzelfde gebied zijn gevestigd, gelden voor de ambassades en consulaten van de ondernemingen in de verschillende landen weer andere eisen. Er zijn veel ongemakten verbonden aan de consulaire certificering van onze exportbedrijven.

为了给出口企业提供便利,早在08年代初就开展了代理领事认证业务,并在长期的工作实践中积累了丰富的经验,素以认证快速、质高方便的工作风格为出口企业提供了良好的服务,赢得广大出口企业的信赖和欢迎。  

Om exporterende bedrijven te vergemakkelijken, begon de vertegenwoordiging consulaire certificering bedrijf terug in de vroege jaren '08, en heeft veel ervaring opgedaan in de praktijk van het werk op de lange termijn, met certificering snel en hoge kwaliteit handige werkstijl voor de exporterende bedrijven goede service, het winnen van het vertrouwen en de populariteit van de meerderheid van de exporterende bedrijven.