欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-15 19:38:07

农药证明要智利使馆认证盖章(南宁)

价格  ¥1475.00起

农药证明要智利使馆认证盖章(南宁)

 

领事认证是外交或领事机构以国`家名义进行文书推介和确认的活动。因此,当您的文书中有违反我国及文书使用国法律法规,损害我国主`权和尊严及社会公共利益等内容时,认证机关有权不予认证。

Consulaire accreditatie is de activiteit van de diplomatieke of consulaire instanties die de inscriptie en de bevestiging namens de familie van de staat verrichten. De accreditatieautoriteit heeft dus het recht om geen verklaring af te leggen wanneer er inhoud in uw akte is opgenomen die in strijd is met onze wet - en regelgeving en met de wet - en regelgeving van het land van gebruik van de akte, die afbreuk doet aan het recht van onze heer 'en de waardigheid en het algemeen belang van de gemeenschap.

同时,涉外公证书、相关证明、单据等不符合《公证法》及《公证程序规则》等有关规定时不予认证。关于领事认证的相关解释权归外交部所有。

Tegelijkertijd worden de buitenlandse notariele akten, de bijbehorende verklaringen en documenten niet gecertificeerd als ze niet voldoen aan relevante bepalingen zoals de notariele wet en de regels voor notariele procedures. De relevante interpretatierechten met betrekking tot consulaire certificering zijn eigendom van het ministerie van buitenlandse zaken.

对于不符合使馆规定或提交材料不完备的文件,应如何计算认证时间?

Hoe moet de certificatietijd worden berekend voor documenten die niet aan de eisen van de ambassade voldoen of waarvan het materiaal niet volledig is?

申请单位应按照相关规定补送文件,以补齐文件送交贸促会的日期为准