欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-15 17:48:17

科威特领事馆认证之公证书

价格  ¥1549.00起

科威特领事馆认证之公证书

涉外公证书的时效性:

部分种类的涉外公证书所涉及事实的真实性或权利与义务的关系具有可变性,如婚姻状况、未受刑事处分、授权委托等,因此,在申办国内领事认证前,请您先核对涉外公证书所涉及的内容是否属实有效。如公证书已失效,需重新办理公证后再申办领事认证。

领事认证的概念:领事认证(LEGALIZATION BY EMBASSY OR CONSULATE),又称“使领馆认证”。从广义上来说,领事认证是指由外交、领事机构证明申请人所提交的文件上一个签字或印章属实,从而使该文件具有境处使用的法律效力。

在我国出口贸易中,许多国`家和地区对我国的出口企业所提供的涉外商业单据和文件,要求经该外国驻华使领馆认证,方可在进口时办理通关结汇手续。 

Chronologisch karakter van de betrokken notariele akte:


De authenticiteit van de feiten of de verhouding tussen rechten en plichten van een deel van de categorieen van de betrokken notariele akten, zoals de burgerlijke staat, het ontbreken van strafvervolging, gedelegeerde bevoegdheden, enz., is afhankelijk van de vraag of de inhoud van de notariele akten daadwerkelijk geldig is alvorens de binnenlandse consulaire certificering te verkrijgen. Indien de notariele akte ongeldig is, moet de notariele akte worden herschreven alvorens een consulaire verklaring af te leggen.

Begrip consulaire certificering: consulaire certificering (legalisatie door EMBASSY of consulaten), ook wel "legalisatie door diplomatieke of consulaire posten" genoemd. In ruime zin wordt onder consulaire certificering verstaan dat een diplomatieke of consulaire instantie verklaart dat de door de aanvrager overgelegde documenten authentiek zijn met een handtekening of stempel, waardoor dit document de rechtskracht krijgt die door de grensdienst wordt gebruikt.


In het kader van onze uitvoer kunnen de door een groot aantal ondernemingen en gebieden aan onze exporterende ondernemingen overgelegde buitenlandse handelsdocumenten en -documenten slechts worden afgegeven na overlegging van een verklaring van de buitenlandse ambassade of het consulaat in china.