欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-11 22:07:31

出口销售证明领事领事双认证-巴拿马

价格  ¥1720.00起

TUV领事双认证-巴拿马GMP

需要营业执照副本一份

使馆出单时间是:10个工作日

出单地点是:上海-北京-广州

联系我!@我

领事认证的“单认证”和“双认证”

1.国内领事认证中的“单认证”

所谓国内领事认证中的“单认证”,是指我国内出具的涉外公证书或商业文书拟送往国外使用前,办理好我国外交部领事司或其授权的地方外办的领事认证后,文书使用国告知,无需办理该国驻华使领馆的领事认证,文书使用国即可接受该文书。这通常被叫做“单认证”。

Consulaire certificering "single certification" en "double certification"

1. "enige certificering" in binnenlandse consulaire certificering

Binnenlandse consulaire gecertificeerd in de zogenaamde single gecertificeerd, verwijst naar de back me opeisen, verstrekt door de nationale of commerciele instrumenten voor naar het buitenland gebruiken, bestemd om de consulaire afdeling van het ministerie van buitenlandse zaken van mijn land of consulaire gecertificeerd na de buitenlandpagina plaatselijk dagblad instrumenten met dat land, zonder land consulaire posten WWB consulaire gecertificeerd, instrumenten gebruik van dit instrument te accepteren. Dit wordt vaak "single certification" genoemd.

2.国内领事认证中的“双认证”

所谓“双认证”,是指我国涉外公证或商业文书在送国外使用前,办好我国外交部领事司或其授权的地方外办的领事认证后,还需按文书使用国要求办理该国驻华使领馆的领事认证,方可被文书使用国接受。这通常被叫做“双认证”。

2. "dubbele certificering" in binnenlandse consulaire certificering

De zogenaamde "dubbele certificering" betekent dat onze buitenlandse notariele of commerciele instrumenten, na het uitvoeren van een externe consulaire certificering van onze ministerie van buitenlandse zaken of de lokale geautoriseerd door hen, ook moeten worden onderworpen aan de consulaire certificering van de ambassade of het consulaat van het land waar het instrument wordt gebruikt, voordat het wordt verzonden voor gebruik in het buitenland. Dit wordt vaak "dubbele certificering" genoemd.

3.如何知道要办理单认证还是双认证

一般情况下,应按照有关驻华使领馆和文书使用国的要求办理单认证或双认证。

3. Hoe weet ik of u een enkele of dubbele certificering wilt

In het algemeen zal een enkele of dubbele certificering worden uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten van de betrokken ambassade of consulaat in china en het land van gebruik van het document.