欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-09 21:00:02

无犯罪记录证明海牙认证律师公证

价格  ¥4000.00起

u=4148470065,326637869&fm=26&fmt=auto.webp.jpg


无犯罪记录证明需要双认证~我手里是单认证的~ 那应该去什么地方办理双认证,本人在国外

Geen strafblad vereist dubbele certificering ~ ik heb een enkele certificering in mijn hand ~ waar moet ik gaan voor dubbele certificering, ik ben in het buitenland

回答内容:如果是办韩国的话,那你可以把材料寄回国内,让家人或者朋友把你的单认证后的公证书,送到韩国驻华使领馆补办领馆认证即可,或者找国内的代办机构操作,韩国有领区限制的,你需要根据领区送相应的领馆。

Antwoord inhoud: als het wordt uitgevoerd in zuid-korea, dan kunt u het materiaal terug te sturen naar het land en vraag familie of vrienden om uw notariele verklaring te sturen naar de koreaanse ambassade in china om het te certificeren door het consulaat in zuid-korea, of om een zaakgelastigde organisatie in het land te vinden om te werken. Zuid-korea heeft territoriale beperkingen, moet u het bijbehorende consulaat volgens territoriale beperkingen te sturen.

苏、浙、沪、皖地区出具的文书送驻上海总领馆认证。黑、吉、辽地区出具的文书送驻沈阳总领馆认证。山东省地区出具的文书送驻青岛总领馆认证。豫、湘、鄂、赣地区出具的文书送驻武汉总领馆认证。其他送北京。

Sue, koran, luhu-klasse Wan instrumenten geleverd in shanghai, verstrekt door de regio ZongLingGuan gecertificeerd. De documenten uitgegeven in het gebied van de zwarte, ji en liao verzonden naar het algemeen consulaat in shenyang gecertificeerd. Documenten uitgegeven door het district shandong provincie verzonden naar qingdao algemeen consulaat gecertificeerd. De teksten van xiang, han, han en han zijn gecertificeerd door het generaal consulaat in wuhan. Anderen naar beijing.