欢迎来到创意信息服务平台--起兴网!
发布时间:2021-11-09 20:47:39

协议书外事办认证和越南使馆认证

价格  ¥439.00起

协议书外事办认证和越南使馆认证

大使馆认证出单时间是8-10个工作日左右

大使馆认证的地点是(北京 广州 重庆 深圳  上海)等地方领事!


我现在需要进行学位证书双认证和无犯罪记录双认证,请问是直接去北京外事办办理吗?

Ik moet nu een diploma dubbele certificering en geen strafblad dubbele certificering, alstublieft ga je direct naar de buitenlandse zaken in beijing?

除了公证书之外还需要什么材料吗?还有我毕业证书和学历证书的公证书,去北京任何地方的公证处都能开吗?公证时可以用自己翻译的吗?

Zijn er materialen nodig naast notariele akten? En de notariele akte van mijn diploma en diploma, kan ik rijden naar een notaris kantoor overal in beijing? Is het mogelijk om uw eigen vertaling te gebruiken bij notariele akte?

回答内容:直接拿着公证书去办即可;部分国家可能还需要其他材料,如:目的说明,公证书复印件等,你是京籍,去北京任何一家具备出具涉外公证书的资质公证处都可以办公证;如果想自带自带译文,可以和公证处商量,如果他们统一就行。你只能自带毕业证和学位证的译文,按照规定公证词的翻译必须由公证处翻译,不能自译。所以,你还得交翻译费,当然你也可以全部交给公证处翻译的。

Inhoud van het antwoord: neem de notariele akte om het te doen; Sommige landen kunnen ook behoefte aan andere materialen, zoals: verklaring van het doel, notariele kopie, enz., je bent jing, ga naar een notaris kantoor in beijing met een certificaat van de buitenlandse notaris kan een notariele; Als u uw eigen vertaling mee wilt nemen, kunt u met de notaris overleggen of ze uniform zijn. U mag alleen uw eigen vertalingen van diploma's en diploma's meebrengen. Volgens de regels moet de vertaling van notariele woorden worden vertaald door een notaris en kan niet zelf worden vertaald. U moet dus ook de vertaalkosten betalen, die u natuurlijk ook in zijn geheel aan de notaris kunt laten vertalen.